اخبار
منبع : http://afrangnews.ir/

افرنگ :

زمان تهیه: 55 دقیقه

مواد لازم:

اسفناج خرد شده – چهارصد گرم

آرد همه منظوره- یک فنجان

نمک- یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر- یک قاشق چایخوری

تخم مرغ- دو عدد

شیر- یک فنجان

کره آب شده- نصف فنجان

پیاز خرد شده- یک عدد

پنیر ماتزارلا به صورت ورقه ای- یک عدد یا حدود دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارت 190 درجه گرم کنید. کف ظرف فر را روغن بمالید.

اسفنجاج را در یک ماهیتابه با جداره بلند یا قابلمه به با آب به اندازه ای که اسفناجها را بپوشاند بجوشانید. بعد از اینکه آب جوش آمد، حرارت را کاهش داده و حدود سه دقیقه به پختن ادامه داد تا اسفناجها شل شوند. سپس اسفناج ها را آبکش کنید.

در یک ظرف بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و کره را اضافه کرده و هم بزنید. سپس اسفناج، پیاز و پنیر ماتزارلا را با مواد مخلوط کنید.

مواد مخلوط را در ظرف فر ریخته و حدود 30 تا 35 دقیقه در فر حرارت دهید یعنی تا زمانی که اگر چنگال یا خلال دندان را به وسط آن زدید، تمیز و بدون آغشته به مواد بیرون آید. قبل از سرو بگذارید غذا خنک شود.

 

تجربیات خود را از تهیه این غذا با افرنگ به اشتراک بگذارید.

 

ترجمه : افرنگ


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM