پارفه:
پارفه نوعی دسر آمریکائی هست که مرکب ازلایه های بستنی و میوه ست . مطلقا چیز دیگه ای داخل پارفه ریخته نمیشود.
ترایفل
ترایفل نوعی دسر انگلیسی است که بمب کالری گفته می شود! و ازلایه های کیک ، میوه ، ژله ، خامه ، کاستر و مغزها تهیه می شود.
پودینگ:
پودینگ معانی مختلفی دارد؛
درانگلیس پودینگ به خوراکی گرم و شیرینی گفته میشود که ازکیک ، برنج ، نان ، میوه و خوراکی های شیرینن تهیه شده باشد.
درآمریکا پودینگ به خوراکی خامه دارشیرینی گفته می شود که از شیر، تخم مرغ ، شکر و ارد تهیه میشود و به صورت سرد سرو شده یعنی همون چیزی که ما به عنوان پودینگ میشناسیم.
درانگلیس واژه پودینگ گاها معادل دسر به کاربرده می شود.یعنی به هرنوع دسری پودینگ میگویند.
طبخ بن ماری:
این طریق طبخ برای تهیه غذاها و کرمهائی است که میخواهیم مستقیماً روی آتش قرار نگیرد و نتیجه آن لطیفتر شدن غذا و کرمی است که تهیه میکنیم، عمل آن به این طریق است که ظرف محتوی غذا را در ظرف آبی قرار میدهیم و ظرف آب را روی آتش میگذاریم مقدار آب باید به حدی باشد که موقع جوش آمدن داخل ظرف غذا نشود، معمولاً غذاهای سرد شده یا مانده را که بخواهیم دوباره گرم کنیم و آب در آن داخل نکنیم به طریق بن ماری گرم میکنیم
کارامل کردن:
کارامل کردن شکر آن است که شکر را با کمی آب در ظرفی روی آتش ملایم طلائی کنیم و بلافاصله مقداری آب جوش متناسب با مصرف آن باشد به آن اضافه نمائیم و بگذاریم شربت بجوشد تا ذرات شکر کارامل شده کاملاً حل و شربت غلیظ شود. نکته قابل توجه برای تهیه شربت کارامل این است که شکر موقع طلائی شدن نسوزد زیرا اگر بسوزد تلخ میشود، همچنین شکر نیز نباید سفید بماند چون شکرک میزند و نیز بعد از ریختن آب و جوشیدن شکر غلظت آن باید به حدی شود که وقتی مقداری از شربت را در قاشق میریزیم سرد که شد به حالت کشدار از قاشق ریخته شود، تفاوت شربت کارامل با شربت ساده در این است که شربت کارامل دارای رنگ خرمائی خوشرنگ و عطر مطبوعی است و اغلب در کرمها و بعضی از غذاها و بستنیها به قصد تغییر رنگ و عطر از آن شربت استفاده میشود.
منبع: آشپزی به سبک الی و همشهری آنلاین