اخبار
منبع : http://www.peykeiran.com/content.aspx?id=81355



خبرگزاری آنا: زمزمه‌های اجرای طرح کیف پول الکترونیکی (کیپا) از سال 1380 آغاز شد، اما این طرح بدون اجرا در سال 91 پوست انداخت و به «کیپا2» تبدیل شد؛ با این حال امروز حتی با وجود فناوری nfc و rfid ، کیپا هنوز به صورت رسمی اجرا نشده‌است.

 printنسخه چاپی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، "کیف پول الکترونیکی" یکی از ابزارهای ساده بانکداری الکترونیک در دنیاست که امروزه با حضور فناوری‌های ارتباط رادیویی چون rfid و nfc پیاده‌سازی آن بسیار ساده شده‌تر است.

"کیف پول الکترونیک" در پرداخت‌های خرد می‌تواند سرعت و صرفه‌جویی را برای پذیرنده و مشتری به همراه داشته باشد. این کیف نیازی به ورود رمز در هر بار پرداخت ندارد و مراحل پرداخت نیز بسیار سریع‌تر از کارت کشیدن در دستگاه‌های پایانه پرداخت (pos) عمل می‌کند.

"کیپا" برای پرداخت کرایه تاکسی، کرایه اتوبوس، خرید‌ از سوپر مارکت‌ها، خرید بلیت سینما و دیگر پرداخت‌های با ارزش کمتر از 400هزار ریال می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مزیت "کیف پول الکترونیک" به "کارت‌های پرداخت بانکی" چیست؟

در "کیف پول الکترونیک" نیاز به کشیدن کارت نیست. این کار از طریق چیپ‌ست یا امواج rfid بر روی کارت و  از طریق nfc بر روی سیم کارت یا گوشی تلفن همراه انجام می‌شود. برای برداشت از "کیف پول الکترونیک" نیازی به ورود رمز در هر بار پرداخت نیست و ورود رمز پس از 5 یا 10 تراکنش فقط برای جلوگیری از سرقت است.

در سیستم "کیف پول الکترونیک" نیاز به برقراری ارتباطات آنلاین نیست و اطلاعات در چیپ‌ست‌های موجود بر روی کارت درج می‌شود. به دلیل متصل نبودن حساب بانکی به "کیف پول الکترونیک" پس از سرقت خیال شما از بابت خالی نشدن حسابتان راحت است، زیرا "کیف پول الکترونیک" شارژی است و تنها تا سقف حدود 200هزارتومان پول را در خود جای می‌دهد.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM