دانش آی آر

ماینینگ باکس کاشی سنتی

وانیل کوکی ربات فنآوری اطلاعات افرنگ

مجتمع آموزشی شایگان

11 روز ديگر اپل چه محصولاتي را رونمايي مي‌کند؟

عرضه گوشي تاشوي هوآوي مجهز به 5 جي

آيفون 10 آر نيامده ناياب شد/ شکايت از باتري 10 اس مکس

چرا حساسيت برخي افراد به عوارض جانبي داروها بيشتر است؟

بسته هاي ترکيبي و ديتاي رومينگ همراه اول به مناسب اربعين

چرا جف بزوس در مورد جمال خاشقجي اظهارنظر نمي‌کند

سرمايه‌گذاري بيل گيتس براي مبارزه با تغييرات آب و هوا

فقدان فناوري خودران در خودروهاي امروزي به گزارش ncap

تيم کوک خواستار حذف گزارش بلومبرگ در رابطه با جاسوسي چيني‌ها از اپل شد

نرخ تعرفه ايرانسل در اربعين 97 اعلام شد

مدل مفهومي لينک اند کو 03 ساين ريسينگ، رونمايي شد

سدان‌هاي پلاگين هيبريد مرسدس بنز براي سال 2019 معرفي شدند

دوج چلنجر ديمون، با تيونينگ اسپيدکر و قدرت 1400 اسب بخار معرفي شد

رفتار شرکت‌ها با کارمندان، روي مشتريان نيز تاثير مي‌گذارد

ساعت هوشمند آنر واچ، 9 آبان در کنار آنر مجيک 2 معرفي خواهد شد

آئودي rs3 شفلر؛ رکورددار دنده عقب با سرعت 210 کيلومتر بر ساعت

زوم اپ: wallpaper maker؛ اپليکيشن ايجاد تصوير پس‌زمينه آيپد و آيفون

نقد فيلم apostle - فرستاده

هزينه‌ي صدور مجوز اپليکيشن‌هاي گوگل در اروپا، 40 دلار به ازاي هر دستگاه خواهد بود

تعيين خط فرمول يک آمريکا؛ پول پوزيشن هميلتون در تگزاس
رمزگشايي از بخش هاي مهمي از کد ژنتيکي گندم
تعداد بازدید : 534

رمزگشایی از بخش های مهمی از کد ژنتیکی گندم

دانشمندان موفق به گشودن رمز بخش های مهمی از کد ژنتیکی گندم شده اند.

تیم محققان امیدوار است که این داده ها به تولید انواع مقاوم تر گندم از جمله در برابر بیماری ها و خشکسالی منجر شود.

محصول گندم در سال 2012 در اثر رویدادهای شدید آب و هوایی در جهان آسیب زیادی دید که باعث افزایش شدید بهای آن شد.

جزئیات این یافته در نشریه "نیچر" چاپ شده است.

در سال 2011، 681میلیون تن گندم مناسب برای پختن نان تولید شد که سومین محصول بزرگ تولید شده کشاورزی بعد از ذرت و برنج بود. این میزان گندم حدود 20 درصد کالری مصرفی توسط جمعیت جهان را تشکیل می دهد.

این مطالعه – با شرکت دانشمندان بریتانیایی، آمریکایی و آلمانی – بر نسخه مقدماتی نقشه ژنتیکی گندم که در سال 2010منتشر شد استوار است.

نیل هال از "موسسه زیست شناسی ادغامی" در دانشگاه لیورپول گفت: "یکی از علل کاشت گندم در اطراف جهان این است که در محیط های مختلف قابلیت سازگاری دارد."

"ابزارهایی که تولید کرده ایم به کارشناسان اجازه می دهد با سرعت بیشتری جای این مشخصه ها را در نقشه ژنتیکی شناسایی کنند و از آنها انواع تازه ای تولید کنند."

پروفسور هال گفت که این ابزار همچنین "کمک خواهد کرد که انواع مقام در برابر بیماری و آنهایی که کیفیت بهتری دارند شناسایی شوند."

"ما می دانیم که انواعی از گندم وحشی وجود دارد که به خصوص در برابر خشکسالی یا سیل مقاومند اما محصولشان کم است. باید مشخصه هایی که باعث محصول زیاد می شود را با آنهایی که در برابر خشکسالی و بیماری مقاوم ترند ترکیب کرد."

محققان می گویند که تولیدکنندگان و پژوهشگران اکنون با کمک نشانگرهای ژنتیکی به دست آمده در این مطالعه خواهند توانست گیاهانی را با ترکیب دلخواه از ژن های مورد نظر دستچین کنند.

پروفسور هال گفت که هرچند پیش بینی این مساله که اولین انواع گندم که با استفاده از تکنیک های تازه تولید شده چه زمانی کشت خواهد شد دشوار است، اما ممکن است که ظرف فقط پنج سال به آن نقطه برسیم.

تاریخ درج : 1391/09/10
منبع خبر :
نام : شهر :