اخبار
منبع : peykeiran.com
بانک جولیوس بائر سوئیس در گزارشی نوشت؛ آسیا تا سال 2015، یک میلیون و660 هزار میلیونر به جمع میلیونرهای جهان اضافه می کند.

به گزارش «تابناك»، به نقل ازخبرگزاری رویترز، بر این اساس تعداد میلیونرهای جهان تا سال 2015 به 2 میلیون و 820 هزار نفر افزایش می یابد.

باید توجه داشت كه این پیش بینی باور نكردنی است كه از این میان بیشتر از 50% آسیایی باشند و اگر این پیش بینی توسط یك نهاد آسیایی صورت گرفته بود پذیرش آن بسیار دور از ذهن می نمود.

این بانک سوئیسی پیش بینی کرد ثروت افرادی که یک میلیون دلار یا بیشتر دارایی های قابل سرمایه گذاری دارند تا سال 2015 تقریبا سه برابر می شود.

این یعنی هم اكنون تعداد میلیونر های جهان نزدیك به نهصد و چهل هزار نفر است و اگر قرار است از تعداد 1 میلیون و 880 هزار لازم برای سه برابر شدن تا 2115 (رسیدن به سقف 2 میلیون و 820 هزار) عددی برابر 1 میلیون و 660 هزار آن توسط آسیا تامین شود؛ پس اروپایی ها و آمریكایی ها در افزایش تعداد میلیونر های جهان در 5 سال آینده تقریبا نقشی نخواهند داشت زیرا سهم آنها چیزی در حدود 220 هزار نفر خواهد بود كه در قیاس با سهم آسیا بسایر ناچیز است.

طبق محاسبه آماری از این پیش بینی بانك سوییسی آسیا 88% از كل میلیونر های جدید در 5 سال آینده جهان را تامین خواهد نمود.

چرا آسیا تامین كننده بیش از 88% میلیونر های جدید جهان است؟

البته این مساله باور نكردنی از دو منظر قابل تحلیل و توجیه است :

اول اینكه: كشور های غربی هم اكنون مراحل تكامل یافته رشد سرمایه داری خود را طی می كنند و از مرحله شكل گیری سرمایه داری های كلان ملی و حتی ایجاد كارتلهای بزرگ بین المللی نیز عبور كرده اند و در چنین مرحله ای كه از مراحل آخر در رشد اقتصاد سرمایه داری است دیگر فضا برای رشد و شكل گیری میلیونر های جدید باز نیست و این الزاما به معنی عدم رشد اقتصادی نخواهد بود بلكه رشد اقتصادی وجود دارد بلكه می تواند رشد بالایی هم باشد اما در بستر كارتل های موجود توزیع می شود زیرا آنها قبلا به توافقی در تقسیم حوزه های تجاری و تولیدی رسیده اند و نیازی به شكل گیری شركتهای جدید نیست.

و از این روست كه تعداد میلیونر های جدید كمتری در این كشور شكل می گیرد.

در حقیقت با افزایش ثروت در این كشور ها بر تعداد ثروتمندان افزوده نمی شود بلكه بر ثروت ثروتمندان قبلی افزوده می گردد.

در صورتی كه كشور هایی آسیایی مراحل نخست رشد سرمایه داری خود را سپری می كنند و در این مرحله هنوز انحصارات اقتصادی توسط شركتهای بزرگ ملی یل بین المللی ایجاد نشده و با شرایط خوب رشد اقتصادی كه دارند طبیعی است كه روز به روز بر تعداد شركتهای بزرگ و میلیونر ها افزوده شود.

دوم اینكه: علاوه بر مساله اول كه دلیل اصلی این اتفاق است اصولا در مراحل نهایی تكامل سرمایه داری به دلیل وجود همین انحصارات و كمتر بودن انگیزه مولتی میلیاردر ها برای گسترش تجارت ها و تولید های نوین به دلیل اطمینان از تداوم سود های انحصاری موجود رشد اقتصادی كم می شود كما اینكه این روز ها در تمام كشور های صنعتی بزرگ بحث بحران و ركود اقتصادی و نرخ هایی بسیار پایین رشد (زیر یك درصد ) دیده می شود و استثنایی هم ندارد حتی ژاپن كه یك كشور آسیایی است اما مدت زمان زیادی از رشد اقتصاد سرمایه داری آن می گذرد سالهاست نرخ رشد بالای یك درصد را به چشم ندیده و دقیقا با مشكلات كشور های صنعتی دست و پنجه نرم می كند.

این در حالی است كه كشور های آسیایی به دلیل قرار داشتن در مراحل اولیه از نرخ رشد های بسیار بالایی مانند نرخ بیش از ده درصد در چین و هند برخورداند و در چنین فضایی طبیعی است كه رونق كسب و كار بر تعداد میلیونر ها روز به روز می افزاید.

چین و هند زادگاه بیش از نیم ثروتمندان جدید جهان

در این گزارش آمده است چین به تنهایی میزبان حدود نیمی از میلیونرهای آسیاست که در مجموع 8 تریلیون و800 میلیارد دلار دارایی دارند.

این گزارش می افزاید پرجمعیت ترین کشور جهان،چین 502 هزار میلیونر دارد (بیش از نصف تعداد میلیونر های جهان) که مجموع سرمایه گذاری آنها در دارایی های قابل سرمایه گذاری 2 تریلیون و 600 میلیارد دلار است.

در گزارش بانک جولیوس بائر آمده است تعداد میلیونرهای هند تا سال 2015 بیش از 2 برابر خواهد شد و اندونزی نیز در این مقوله با بیشترین رشد مواجه می شود. این کشور در پنج سال آینده شاهد افزایش بیش از 25 درصدی تعداد میلیونرهای خود خواهد بود.

در این گزارش آمده است چین و هند در مجموع در 40 درصد از رشد اقتصادی جهان در سال 2011 و 2012 سهیم هستند.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM