دانش آی آر

ماینینگ باکس کاشی سنتی

وانیل کوکی ربات فنآوری اطلاعات افرنگ

مجتمع آموزشی شایگان

تعداد مشترکان سرويس‌هاي استريم ويديو از تلويزيون‌هاي کابلي پيشي گرفت

ظرفيت باتري گلکسي a90 از ظرفيت باتري گلکسي a50 و a70 کمتر است

رندرهاي عجيب از خودروهاي مختلف با چرخ‌هاي کوچک

مشخصات دوربين هواوي p30 پرو در تيزر ويدئويي جديد رويت شد

ولوو تقاضاي بازار براي خودروهاي هيبريد را دست‌کم گرفته است

سامسونگ نخستين حافظه‌ رم 10 نانومتري و نسل سومي ddr4 را توسعه مي‌دهد

چرا نبايد هنگام خستگي تصميم‌گيري کنيم؟

کوالکام تراشه qcs400 را براي اسپيکرهاي هوشمند رونمايي کرد

نحوه نشستن درست پشت فرمان چگونه است؟

لوگوي نوروزي گوگل امسال هم در ايران قابل مشاهده نيست

7 نکته براي اينکه سفر ارزان‌تري به استانبول تجربه کنيم

پتنت ايمني سوزوکي به بيشتر ديده‌شدن موتورسيکلت‌ در جاده کمک مي‌کند

هواوي بلاک چين را به سرويس ابري خود مي‌آورد

تولد نخستين ميمون حاصل از پيوند بافت توليدکننده اسپرم

طبق آزمايشي کوانتومي، چيزي به‌نام واقعيت عيني وجود ندارد

اکسپريا xz3 سوني موفق شد امتياز 79 را از dxomark کسب کند

کراس اور الکتريکي فورد موستانگ امسال عرضه مي‌شود

چرا بايد استفاده از گوش‌پاک‌کن را کنار بگذاريم؟

ورود تحقيقات سلول‌هاي بنيادي به فاز "کارآزمايي باليني"

همه مردان ماه
مصرف ماهي از بروز مشکلات چشمي جلوگيري مي کند
تعداد بازدید : 8767

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر ویلیام جی کریستن و همکارانش در بیمارستان زنان بریگهام و دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون با بررسی سی و هشت هزار و بیست و دو زن که گروهی از آنان دچار تخریب لکه زرد چشم شده بودند به نتایج جالبی دست یافتند.

محققان دریافتند مصرف ماهی ، خطر ابتلا به این مشکل چشمی را به طور بارزی کاهش می دهد.

این دانشمندان طی مقاله ای در شماره اخیر نشریه آرشیوهای بیماری های چشم اعلام کردند با بررسی ده ساله بر روی این گروه از زنان دریافتند مصرف ماهی ، تا سی و هشت درصد از خطر بروز مشکلات چشمی می کاهد.

مصرف ماهی باید دست کم یک بار در هفته باشد تا چنین نتایجی حاصل شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از بوستون ، تخریب لکه زرد از علل اصلی بروز مشکلات دید چشمی و تاری دید در سنین بالا است.

ماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها نقش مهمی‌به عهده دارد.

آهن موجود در ماهی به گونه‌ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می‌رسد.

علاوه بر آن آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می‌دهد بنابراین نقش مهمی‌در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.

ماهی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین‌های گروه "b" در تنظیم فعالیت سلول های عصبی و در نتیجه در سلامت سیستم عصبی و نیز در سلامت پوست تاثیر دارند.

همچنین بعضی از انواع ویتامین‌های گروه "b"در خون سازی نیز مؤثرند.

ماده مغذی دیگری که در ماهی به مقدار کافی وجود دارد ، روی می‌باشد. روی یک ماده مغذی است که در رشد کودکان و نوجوانان و نیز در بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی‌دارد.

کمبود این ماده مغذی در دوران رشد موجب کوتاهی قد و در صورت کمبود شدید باعث کوتولگی می‌شود.

همچنین در دوران بلوغ منجر به تاخیر در بلوغ جنسی می‌شود.

ماهی این ماده غذایی مفید با دارا بودن روی به میزان کافی می‌تواند به رشد و تنظیم بلوغ جنسی کمک کند.

ماهی از منابع غنی فلوئور در سلامت و استحکام دندان‌ها و در پیشگیری و پوسیدگی دندان تاثیر مهمی‌دارد.

فلوئور همچنین در پیشگیری از استئوپروز یا پوکی استخوان مؤثر است.

ماهی دریا از بهترین منابع ید به حساب می‌آید.

ید یکی از مواد مغذی است که تاثیر مهمی‌در سلامت انسان دارد.

ید در رشد اثرات قابل توجهی دارد و کمبود آن موجب اختلال در رشد و کوتاهی قد می‌شود.

قابل توجه مدیران
سیستم جمع آوری خودکار تجیزات it و help desk سازمانی مدیریت خدمات مدیریت آمار و فناوری- it –مدیریت فناوری اطلاعات-نرم افزار مدیریت آمار و فناوری-نرم افزار جمع آوری مشخصات سیستم-جمع آوری اطلاعات سخت افزاری کلاینت ها-سیستم مدیریت اطلاعات سخت افزاری-گزارش گیری از اطلاعات کلاینت ها-نرم افزار help desk-مدیریت نرم افزارها-help desk سازمانی

تاریخ درج : 1390/01/02
منبع خبر : iribnews.ir
نام : شهر :