دانش آی آر

ماینینگ باکس کاشی سنتی

وانیل کوکی ربات فنآوری اطلاعات افرنگ

مجتمع آموزشی شایگان

کارت هديه 25 دلاري آمازون در ازاي اسکن سه بعدي بدن

چگونه تيمي با تمرکز بر رشد تشکيل دهيم

استفاده از پادماده براي نخستين‌بار در آزمايشي کلاسيک

اسکوتر برقي بي ام و رونمايي شد

مقاومت ضدميکروبي موجب مرگ 10 ميليون نفر در سال خواهد شد

ترامپ در مقابل هواوي؛ مسئله ملي يا بازيچه‌اي براي جنگ تجاري؟

اشکودا سوپرب اسکات معرفي شد

طراحي مدل بعدي گوشي هوشمند تاشدني سامسونگ متفاوت خواهد بود

مدل توليدي رنو آرکانا براي بازار روسيه رونمايي شد

موفقيت هوش مصنوعي سامسونگ در خلق تصاوير متحرک تنها با يک عکس

راهکار ويژه ابر آروان، ضامن امنيت بانک‌ها و سرويس‌هاي مالي

پيشرانه ديزل يا برقي؛ کدام آلودگي کمتري دارند؟

بايدها و نبايدهاي سفر به روسيه

خودروي الکتريکي اشکودا citigo e iv رونمايي شد

احتمال عرضه گلکسي a70s به‌عنوان اولين گوشي سامسونگ با دوربين 64 مگاپيکسلي

سامسونگ تامين کننده نمايشگر اولد مک‌بوک پرو 16 اينچي و آيپد پرو اپل خواهد بود

شرق چين، منبع افزايش انتشار گازهاي تخريبگر ازن است

آغاز دوره‌هاي مشترک دانشگاه‌هاي "بهشتي" و "سوربن" از امسال

هم‌خانگي با فرد معتاد چه تاثيري بر اعتياد زنان دارد؟

پيشنهاد محققان براي افزايش تاب‌آوري شهرها در برابر مخاطرات طبيعي
مصرف ماهي از بروز مشکلات چشمي جلوگيري مي کند
تعداد بازدید : 8826

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر ویلیام جی کریستن و همکارانش در بیمارستان زنان بریگهام و دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون با بررسی سی و هشت هزار و بیست و دو زن که گروهی از آنان دچار تخریب لکه زرد چشم شده بودند به نتایج جالبی دست یافتند.

محققان دریافتند مصرف ماهی ، خطر ابتلا به این مشکل چشمی را به طور بارزی کاهش می دهد.

این دانشمندان طی مقاله ای در شماره اخیر نشریه آرشیوهای بیماری های چشم اعلام کردند با بررسی ده ساله بر روی این گروه از زنان دریافتند مصرف ماهی ، تا سی و هشت درصد از خطر بروز مشکلات چشمی می کاهد.

مصرف ماهی باید دست کم یک بار در هفته باشد تا چنین نتایجی حاصل شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از بوستون ، تخریب لکه زرد از علل اصلی بروز مشکلات دید چشمی و تاری دید در سنین بالا است.

ماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها نقش مهمی‌به عهده دارد.

آهن موجود در ماهی به گونه‌ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می‌رسد.

علاوه بر آن آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می‌دهد بنابراین نقش مهمی‌در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.

ماهی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین‌های گروه "b" در تنظیم فعالیت سلول های عصبی و در نتیجه در سلامت سیستم عصبی و نیز در سلامت پوست تاثیر دارند.

همچنین بعضی از انواع ویتامین‌های گروه "b"در خون سازی نیز مؤثرند.

ماده مغذی دیگری که در ماهی به مقدار کافی وجود دارد ، روی می‌باشد. روی یک ماده مغذی است که در رشد کودکان و نوجوانان و نیز در بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی‌دارد.

کمبود این ماده مغذی در دوران رشد موجب کوتاهی قد و در صورت کمبود شدید باعث کوتولگی می‌شود.

همچنین در دوران بلوغ منجر به تاخیر در بلوغ جنسی می‌شود.

ماهی این ماده غذایی مفید با دارا بودن روی به میزان کافی می‌تواند به رشد و تنظیم بلوغ جنسی کمک کند.

ماهی از منابع غنی فلوئور در سلامت و استحکام دندان‌ها و در پیشگیری و پوسیدگی دندان تاثیر مهمی‌دارد.

فلوئور همچنین در پیشگیری از استئوپروز یا پوکی استخوان مؤثر است.

ماهی دریا از بهترین منابع ید به حساب می‌آید.

ید یکی از مواد مغذی است که تاثیر مهمی‌در سلامت انسان دارد.

ید در رشد اثرات قابل توجهی دارد و کمبود آن موجب اختلال در رشد و کوتاهی قد می‌شود.

قابل توجه مدیران
سیستم جمع آوری خودکار تجیزات it و help desk سازمانی مدیریت خدمات مدیریت آمار و فناوری- it –مدیریت فناوری اطلاعات-نرم افزار مدیریت آمار و فناوری-نرم افزار جمع آوری مشخصات سیستم-جمع آوری اطلاعات سخت افزاری کلاینت ها-سیستم مدیریت اطلاعات سخت افزاری-گزارش گیری از اطلاعات کلاینت ها-نرم افزار help desk-مدیریت نرم افزارها-help desk سازمانی

تاریخ درج : 1390/01/02
منبع خبر : iribnews.ir
نام : شهر :