دانش آی آر

ماینینگ باکس کاشی سنتی

وانیل کوکی ربات فنآوری اطلاعات افرنگ

مجتمع آموزشی شایگان

در تصاوير رندر ال‌ جي g8، خبري از گوشي تاشدني يا نمايشگر ثانويه نيست

چه تغييراتي در 20 سال آينده در بازار کار ايجاد خواهد شد

تراشه‌هاي اينتل بدون گرافيک يکپارچه ارزان‌تر نيستند

سياره ستاره برنارد شايد براي حيات فرازميني مناسب باشد

گوگل با پرداخت 40 ميليون دلار از دانش فسيل در زمينه ساعت هوشمند استفاده مي‌کند

مرور تصاوير برگزيده مسابقه عکس مسافرتي سال 2018 (قسمت دوم)

آيفون 2019 از دوربين سه گانه با زوم اپتيکال سه برابري و باتري 4000 ميلي آمپر ساعتي بهره خواهند برد

رندر جذاب تويوتا سوپرا کروک نسل جديد

آيا فناوري‌هاي ديجيتال موجب کاهش تندرستي مي‌شوند؟

نتفليکس در سال 2018 درآمدي 16 ميليارد دلاري کسب کرده است

باگ توييتر، توييت هاي خصوصي کاربران طي 5 سال اخير را نمايش داده است

فورد موندئو 2019 هيبريد رونمايي شد

با فرهنگ آفريقايي‌ها آشنا شويد

مايکروسافت پشتيباني از ويندوز 10 موبايل را در آذر 98 متوقف خواهد کرد

مايکروسافت، دستيار صوتي کورتانا را رقيب الکسا آمازون يا گوگل اسيستنت نمي‌داند

ميت 20 پرو هواوي از dxomark امتياز 109 گرفت

نقد سريال true detective؛ فصل سوم، قسمت اول و دوم

شرايط براي فروش و صادرات عناب خراسان جنوبي مهيا شود

ضرورت پيوستن صنايع بزرگ به عرصه دانش‌بنيان/رشد صادرات کشور به مدد توسعه صنعت فولاد

ژني که از متاستاز سرطان پروستات پيشگيري مي‌کند
مصرف ماهي از بروز مشکلات چشمي جلوگيري مي کند
تعداد بازدید : 8727

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر ویلیام جی کریستن و همکارانش در بیمارستان زنان بریگهام و دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد در بوستون با بررسی سی و هشت هزار و بیست و دو زن که گروهی از آنان دچار تخریب لکه زرد چشم شده بودند به نتایج جالبی دست یافتند.

محققان دریافتند مصرف ماهی ، خطر ابتلا به این مشکل چشمی را به طور بارزی کاهش می دهد.

این دانشمندان طی مقاله ای در شماره اخیر نشریه آرشیوهای بیماری های چشم اعلام کردند با بررسی ده ساله بر روی این گروه از زنان دریافتند مصرف ماهی ، تا سی و هشت درصد از خطر بروز مشکلات چشمی می کاهد.

مصرف ماهی باید دست کم یک بار در هفته باشد تا چنین نتایجی حاصل شود.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس از بوستون ، تخریب لکه زرد از علل اصلی بروز مشکلات دید چشمی و تاری دید در سنین بالا است.

ماهی یکی از منابع خوب آهن است و آهن در خونسازی و همچنین در حفظ مقاومت بدن در برابر میکروب‌ها نقش مهمی‌به عهده دارد.

آهن موجود در ماهی به گونه‌ای است که جذب آن در دستگاه گوارش آسان بوده و به خوبی در بدن به مصرف می‌رسد.

علاوه بر آن آهن موجود در ماهی، جذب آهن منابع گیاهی را هم افزایش می‌دهد بنابراین نقش مهمی‌در پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن به عهده دارد.

ماهی حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین‌های گروه "b" در تنظیم فعالیت سلول های عصبی و در نتیجه در سلامت سیستم عصبی و نیز در سلامت پوست تاثیر دارند.

همچنین بعضی از انواع ویتامین‌های گروه "b"در خون سازی نیز مؤثرند.

ماده مغذی دیگری که در ماهی به مقدار کافی وجود دارد ، روی می‌باشد. روی یک ماده مغذی است که در رشد کودکان و نوجوانان و نیز در بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی‌دارد.

کمبود این ماده مغذی در دوران رشد موجب کوتاهی قد و در صورت کمبود شدید باعث کوتولگی می‌شود.

همچنین در دوران بلوغ منجر به تاخیر در بلوغ جنسی می‌شود.

ماهی این ماده غذایی مفید با دارا بودن روی به میزان کافی می‌تواند به رشد و تنظیم بلوغ جنسی کمک کند.

ماهی از منابع غنی فلوئور در سلامت و استحکام دندان‌ها و در پیشگیری و پوسیدگی دندان تاثیر مهمی‌دارد.

فلوئور همچنین در پیشگیری از استئوپروز یا پوکی استخوان مؤثر است.

ماهی دریا از بهترین منابع ید به حساب می‌آید.

ید یکی از مواد مغذی است که تاثیر مهمی‌در سلامت انسان دارد.

ید در رشد اثرات قابل توجهی دارد و کمبود آن موجب اختلال در رشد و کوتاهی قد می‌شود.

قابل توجه مدیران
سیستم جمع آوری خودکار تجیزات it و help desk سازمانی مدیریت خدمات مدیریت آمار و فناوری- it –مدیریت فناوری اطلاعات-نرم افزار مدیریت آمار و فناوری-نرم افزار جمع آوری مشخصات سیستم-جمع آوری اطلاعات سخت افزاری کلاینت ها-سیستم مدیریت اطلاعات سخت افزاری-گزارش گیری از اطلاعات کلاینت ها-نرم افزار help desk-مدیریت نرم افزارها-help desk سازمانی

تاریخ درج : 1390/01/02
منبع خبر : iribnews.ir
نام : شهر :