اخبار
منبع :

 

ارزش غذایی پروتئین موجود در قارچ ها بیشتر از پروتئین سبزیجات است ولی نسبت به پروتئین گوشت دارای ارزش كمتری است.

 دكتر هاشم احمدی، متخصص تغذیه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با مصرف قارچ می توان ضمن تهیه غذاهای مغذی و در عین حال ارزان، بسیاری از نیازهای تغذیه بدن را تأمین كرد.

 

وی افزود: مقدار انرژی موجود در قارچ پایین است و این خاصیت ارزش غذایی قارچ ها را برای افرادی كه تصمیم به لاغر شدن دارند، افزایش می دهد.

 

این متخصص تغذیه ادامه داد: از طرف دیگر قارچ ها منبع بسیار خوبی برای تأمین ویتامین ها هستند به طوری كه مصرف 100 گرم قارچ می تواند بیش از یك چهارم نیاز روزانه افراد بالغ به ویتامین های گروه B و C را تأمین كند، همچنین مقدار ویتامین B12 مورد نیاز بدن با مصرف سه گرم قارچ خوراكی تازه در روز تأمین می شود.

 

وی با اشاره به خواص دارویی قارچ ها ادامه داد: ارزش دارویی قارچ های خوراكی یكی از مهم ترین مشخصات آنها است كه از آن میان می توان خواص ضدتوموری و سرطانی قارچ را برشمرد./نی


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM