اخبار
منبع :

 

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران

سرویس: بهداشت و درمان - عمومی

 

یك پژوهش جدید نشان داد: حدود 60 میلیون نفر در سراسر جهان حامل ژن جهش یافته‌ای هستند كه عامل بروز بیماریهای قلبی است.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، به گفته محققان؛ این جهش ژنتیكی شامل حذف 25 حرف از رمز ژنتیكی در یك ژن پروتئین قلب موسوم به MYBPC3 است.

 

بر اساس نتایج تحقیق جدید كه با همكاری گروهی از پژوهشگران بین‌المللی از 25 كشور مختلف دنیا انجام گرفته است، این جهش ژنتیكی به بزرگ شدن ماهیچه قلب و در نتیجه نازك شدن دیواره قلب منجر می‌شود. این تغییرات قلب را ضعیف می‌كند و توانایی آن را برای پمپاژ كردن خون كاهش می‌دهد. ژن جهش یافته، پنج سال پیش در دو خانواده هندی با سابقه ابتلا به بیماریهای عروقی شناسایی شد. تا همین اواخر محققان تصور می‌كردند كه این ژن معیوب تنها در بین نژادهای آسیایی شیوع دارد اما مطالعات بیشتر نشان داد كه ژن مزبور در سراسر جهان عامل مهم بروز بیماریهای قلبی است.

 

جزئیات این پژوهش در مجله نیچر ژنتیك منتشر شده است.

 

تحقیقات حاكیست؛ بیماری قلبی عامل مهم مرگ و میر در سراسر جهان است. تا سال 2010 حدود 60 درصد از كل موارد ابتلا به بیماری قلب در سراسر جهان در كشور هند رخ خواهد داد.

 

این پژوهش بر اساس تجزیه و تحلیل‌های انجام شده روی مولكولهای وراثتی دی ان آ در تقریبا 800 بیمار در مراكز قلب و عروق هند صورت گرفته است. محققان می‌گویند؛ افرادی كه حامل این ژن هستند اغلب تا سن میانسالی هیچ علائمی از بیماری قلبی ندارند اما پس از آن علائم بیماری بروز می‌كند و به تدریج افزایش می‌یابد. به این ترتیب افراد مبتلا با خطر مرگ ناگهانی مواجه می‌شوند.

 

محققان تاكید كردند كه با معاینات و كنترل‌های ژنتیكی می‌توان افراد حامل ژن معیوب را شناسایی كرده و پیشگیری را از سنین جوانی آغاز كرد.

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM