اخبار
منبع :
محققان برای بهبود ویژگی‌های داروهای ضدسرطان به استفاده از نانوذرات در داروهای ضدسرطان روآورده‌اند.

به گزارش روز یكشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسكانیوز" پاكلی تاكسل، یك عامل ضد سرطان قوی است كه در درمان طیفی از سرطان‌های بدخیم استفاده می‌شود؛ این عامل با داشتن عوارض جانبی زیاد، فواید محدودی دارد. محققان برای بهبود ویژگی‌های این دارو، به استفاده از عوامل انتقال‌دهنده بر پایة نانوذرات روآورده‌اند از نانوذرات در داروهای ضدسرطان ؛ البته تا به‌حال با موفقیت چندانی روبه‌رو نبوده‌اند. ثابت شده‌است كه قرارگیری مقادیر زیادی از پاكلی تاكسل به‌صورت پایدار در بیشتر نانوذرات مشكل است.
محققان دانشگاه ایلینویز در ارباناـ شامپین فرایند جدیدی برای ساخت نانوذرات با تكیه بر خود پاكلی تاكسل، به‌عنوان آغازگر سنتز پلیمر، ابداع كرده‌اند. در نتیجه، علاوه بر ساخت فرمولاسیون پایدار به‌وسیلة نانوذرات از پاكلی تاكسل، مقادیر زیاد و كنترل‌شده‌ای از دارو نیز در نانوذرات بارگیری می‌شود.
این تحقیق در مجلة Angewandte Chemie International Edition منتشر شده است. به گفتة جیانجون چنگ، عضوSCCNE، روش «پلیمریزاسیون زنده» برای رشد نانوذرات پلیمری استفاده می‌‌شود؛ به‌طوری كه در آن پاكلی تاكسل با ساختار شیمیایی پلیمر درمی‌آمیزد. مزیت این فرایند این است كه محققان می‌توانند از قبل مشخص كنند كه باید چه مقدار پاكلی تاكسل در نانوذره جای بگیرد، این كار تنها با تنظیم نسبت مولكول‌های دارو با لاكتاید، مونومر سازندة پلی‌لاكتاید امكان‌پذیر است. محققان نانوذرات نهایی را با لایه‌ای از پلی اتیلن گلایكول(PEG) پوشش می‌دهند تا مدت گردش آن در بدن افزایش یابد.
واقعیت مهم دیگر این است كه اتصال شیمیایی پاكلی تاكسل با اسكلت پلیمری می‌تواند به‌آرامی در بدن شكسته شده، برای رسیدن دارو به تومور آزادسازی یكنواختی از دارو را ایجاد كند. بسیاری از فرمولاسیون‌های نانوذره‌ای حاوی پاكلی تاكسل به‌وسیلة فرایندی كه محققان آن را «آزادسازی انفجاری» می‌نامند، باز می‌شوند؛ به‌طوری كه 90 درصد از دارو تنها در مدت چند ساعت انتقال می‌یابد.
محققان همچنین متوجه شدند كه از این روش می‌توان در به دام انداختن هر دارویی استفاده كرد كه همانند پاكلی تاكسل گروه‌های هیدروكسیل در ساختار شیمیایی‌اش دارد. در حقیقت آنها به‌ این مطلب اشاره كرده‌اند كه نانوذرات پایداری حاوی داروهای ضد سرطان داكتاكسل و كمپتوتسین را می‌توان با استفاده از روش پلیمریزاسیون زنده تولید كرد.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM