محققان در پنجشنبة گذشته، طی یافتههای خود بیان كردند كه 4 عامل ژنتیكی سرعت سوخت و ساز مواد غذایی مصرف شده توسط افراد را كنترل و تعیین میكنند.
به گزارش سرویس علمی آریا به نقل از خبرگزاری رویترز ، اختلاف در سوخت و ساز در بین افراد متفاوت ممكن است بعضی افراد را نسبت به امراض خاصی مانند دیابت مستعد نماید و دلیل اختلاف پاسخگویی بدن برخی افراد را به رژیمهای غذایی، داروها و درمان از یك فرد تا فرد دیگر توجیه نماید.
به گفتة كارستن سور، محقق مركز هلمهولتز در مونیخ، آگاهی از نحوة شكسته شدن مولكولها در خون افراد كه باعث تقویت عضلات، ساخت سلولها و تأمین انرژی میشود میتواند منجر به مراقبت بهتر در افراد شود.
محققان ژنهای بدن 284 نفر را بررسی نموده و به 4 ژن FADSI، LIPC، SCAD و MCAD دست یافتند كه به نسبت سوخت و ساز در بدن آنها مربوط میشد.
این یافتههای میتواند باعث مراقبت سلامت بدن شخصی در افراد شود به قسمی كه پزشكان با اطلاع از نحوة سوخت و ساز بدن افراد میتوانند درمانهای بهتری برای آنها اتخاذ نمایند.