اخبار
منبع :

بر اساس یافته‌های یك پژوهش ارایه شده در كنگره بین المللی طب سنتی و مكمل، مصرف دم كرده چای ترش به طور معنی‌داری نسبت به چای معمولی بر پرفشاری خون بیماران مبتلا به دیابت نوع ‌2 موثر است.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بر اساس یافته‌های پژوهشی كه نتایج آن در كنگره بین المللی طب سنتی و مكمل در ساری ارایه شد ‌60 بیمار مبتلا به دیابت به دو گروه تقسیم شدند كه گروه اول از چای معمولی و گروه دوم از چای ترش به مدت ‌30 روز روزانه دو بار صبح و عصر مصرف كردند.

این تحقیق با هدف تعیین اثر كوتاه مدت مصرف چای ترش توسط بیماران مبتلا به دیابت نوع ‌2 بر پرفشاری خون آنها صورت گرفته است.

در این آزمایش فشار خون سیستولیك (انقباضی) در مصرف كنندگان چای ترش به طور معنی داری ‌4/15 درصد كاهش یافت.

در حالی كه این ارقام برای مصرف كنندگان چای معمولی ‌4/8 درصد افزایش نشان داد. میانگین فشار خون دیاستولیك (انبساطی) در گروه گیرنده چای ترش ‌3/4 درصد كاهش داشته ولی در گروه گیرنده چای معمولی ‌6/4 درصد افزایش داشته است.

درصد اثر مثبت درمانی گروه گیرنده چای ترش و چای معمولی به ترتیب ‌1/48 و ‌4/15 به دست آمده است.

بنابراین گزارش، این مداخله نظیر سایر مطالعات مشابه، اثر كاهش دهنده فشار خون را كه در طب سنتی بسیاری از كشورها مورد توجه است تایید می‌كند.

پژوهشگران این مطالعه اظهار دارند گیاه Hibiscus Sabdariffa یا چای ترش به طور گسترده در مناطق حاره كاشت شده و در طب سنتی بسیاری از كشورها برای درمان پرفشاری خون استفاده می‌شود.

گفتنی است، نخستین كنگره بین المللی طب سنتی و مكمل كه از روز سه شنبه ‌7 آبان ماه در مجتمع پیامبر اعظم ساری آغاز به كار كرد، روز جمعه ‌10 آبان ماه به كار خود خاتمه داد.

این كنگره از سوی دانشگاه علوم پزشكی مازندران با همكاری دبیرخانه آموزش طب سنتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی برگزار شده بود.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM