اخبار
منبع :
دکتر" بهزاد رحمانی " فوق تخصص جراحی ریه و قفسه صدری ، گفت: مواد افزودنی که برای نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی مورد استفاده قرار می گیرند باعث ایجاد سرطان معده می شوند.
 
رحمانی" درگفت وگو با ایرنا ،تاکید کرد : مواد افزودنی باعث ایجاد ماده ای به "نیتریت" در مواد غذایی می شود که امروزه ریسک سرطان زایی آن کاملا اثبات شده است.

وی گفت: استفاده مکرر از غذاهای مانده و سرخ کردن مکرر مواد غذایی نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان معده موثر است.

فوق تخصص جراحی ریه و قفسه صدری با اشاره به اینکه سیگار نیز از عوامل خطر ابتلا به سرطان معده است گفت : سیگاری ها شش برابر بیشتر از بقیه در معرض ابتلای به سرطان مری و معده قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه سرطان های مری و معده در مراحل پیشرفته تشخیص داده می شوند گفت: بیمار مبتلا به این سرطان ها در مرحله ای که بیماری بسیار پیشرفت کرده با علایمی همچون گیر کردن غذا در گلو به پزشک مراجعه می کنند که قابل درمان نیست.

رحمانی با اشاره به اینکه بین عفونت هلیکوباکتر و سرطان معده همراهی وجود دارد گفت: کسانیکه مبتلا به این عفونت هستند به علت ترشح اسید معده، عنصر نیتریت بیشتری در معده آنها تولید می شود که همین عامل منجر به خطر ابتلای سرطان در این دسته از افراد می شود.

عضو هیات مدیره انجمن جراحان عمومی ایران اضافه کرد: با توجه به اینکه استرس نیز ترشح اسید معده را بالا می برد به عنوان یکی از ریسک فاکتورهای ابتلا به سرطان معده به شمار می رود.

وی در ادامه تصریح کرد : مواردی هم که منجر به کاهش ابتلا به سرطان معده می شود می توان به ورزش، زندگی و محیط کار بدون استرس، رژیم غذایی مناسب و عدم مصرف سیگار و الکل اشاره کرد.

طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM