جام جم آنلاین: سیب افزون بر اینكه ریه و دماغ را قوت میدهد، برای خفقان و تنگی نفس نافع است، اشتهاآور بوده، رنگ روی را روشن میكند و قلب را قوت میدهد. این میوه مولد خون است و خوردن آن پس از صرف غذا برای تقویت لثهها مفید است. جوشانده سیب در درمان بیماریهای معده و ریه موثر است.
سیب به دلیل داشتن ویتامین «ب»، برای بیماری اعصاب مفید است. همچنین مقوی مغز است و به همین جهت برای افرادی كه كارهای فكری میكنند، فوقالعاده مفید است. سیب معده را ضدعفونی میكند و آب آن تببر است.
سیب دارای آهن، فسفر و ید است. آهنش برای خون، پتاسش برای قلب و یدش برای تقویت غدد نافع است.سیب دهان را ضدعفونی میكند. اسید اوریك و دیگر سموم را كه جمع شدهاند، حل كرده و غدههای بزاق دهان و ترشحات اسید معده را تقویت میكند. به همین جهت سیب برای اشخاصی كه در یك جا نشسته و حركت نمیكنند، بسیار نافع است.
مصرف سیب برای اشخاصی كه مبتلا به درد مفاصل و رماتیسم مزمن، نقرس، تب خال و چاقی، امراض ریوی و كبدی شدهاند، تجویز میشود. سیب سنگ كیسه صفرا و كلیهها را حل میكند. اگر سیب را موقع خواب با پوست آن بخورند (بشرطی كه بخوبی بجوند) برای یبوستهای مزمن و سخت مفید است.
كسانی كه هر روز سیب میخورند، از سلامتی بیشتری برخوردارند و عمرشان هم طولانی میشود.