اخبار
منبع : رسانه مالیاتی ایران
رسانه مالیاتی ایران: رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در قانون مالیات بر ارزش افزوده، بر خلاف قانون مالیات های مستقیم، مفاهیمی همچون مودی، معافیت مالیاتی و استرداد مالیاتی، معانی متفاوتی دارند که لازم است مودیان  نسبت به آنها شناخت کاملی پیدا کنند.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور، دکتر علی اکبر عرب مازار در اولین کارگاه آموزشی و تخصصی آشنایی با مالیات بر ارزش افزوده و حسابداری آن که با هدف تبیین قانون مالیات بر ارزش افزوده، تشریح مواد قانونی و نحوه محاسبه و انجام عملیات حسابداری آن برگزار شد، عنوان کرد: تاکنون 100 هزار نفر بعنوان مودی مالیاتی قانون مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام شده اند.

وی خاطر نشان کرد: مودی در قانون مالیات های مستقیم کسی است که مالیات می دهد؛ اما در قانون مالیات بر ارزش افزوده، مودی به شخصی اطلاق می شود که با سازمان امور مالیاتی کشور برای وصول مالیات همکاری می کند.

وی همچنین اظهار داشت: در قانون مالیات های مستقیم، معافیت مالیاتی می تواند بعنوان یک مزیت محسوب شود؛ اما در قانون مالیات بر ارزش افزوده، برخورداری از معافیت اصولا بعنوان یک امتیاز تلقی نمی شود؛ چون مودی که از مالیاتVAT معاف می شود، در جریان مبادلات اقتصادی و خریدهایی که انجام می دهد، استرداد مالیاتی به او صورت نمی گیرد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: بسیاری از بخش های تولیدی و سازمان ها بدنبال این بودند که از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف شوند؛ اما پس از آنکه متوجه شدند استرداد مالیاتی شامل حال آنها نمی شود، به تکاپو افتاده اند که حتما بعنوان مودیان این قانون شناسایی شوند.

دکتر عرب مازار یادآور شد: با اجرای نظام مند قانون مالیات بر ارزش افزوده از اول مهرماه سال جاری شاهد تحولات گسترده و همه جانبه ای در کشور، اعم از تشخیص و وصول مالیات توام با رضایت مودیان و برقراری هر چه بیشتر عدالت اقتصادی و اجتماعی در همه زمینه ها خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته  و آموزش نیروهای متخصص و مجرب، این قانون در راستای تحقق برنامه های تحول اقتصادی دولت، بعنوان نقطه عطفی در پویایی اقتصاد و پیشرفت کشور به اجرا درخواهد آمد و هم اکنون، رئیس جمهوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی، بصورت برنامه ریزی شده ای بر نحوه پیشرفت کمی و کیفی اجرای ایی قانون نظارت می کنند.

وی هدف اصلی از اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده را ایجاد شفافیت و نظم و انضباط در فعالیت های اقتصادی عنوان کرد و گفت: طرح مالیات بر ارزش افزوده پس از 21 سال، با تلاش و پیگیری بصورت قانونی مدون به تصویب رسید.

گفتنی است در پایان این مراسم، چندین کارگاه آموزشی تخصصی حول محورهای آشنایی با مالیات بر ارزش افزوده، چگونگی حسابداری مالیات بر ارزش افزوده و اهمیت ذیحسابی ها در این نظام، بر پا شد.

 


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM