اخبار
منبع :

رزماری با داشتن خاصیت آنتی اكسیدان و ضد سرطان، تركیب سرطان زای گوشت قرمز موسوم به HCAS كه در محیط گرم شكل می گیرد، پیش از تشكیل از بین می رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از پایگاه خبری هلث نیوز، محققان دانشگاه "كانزاس" امریكا با بررسی تاثیر چاشنی رزماری در گوشت قرمز دریافتند، رزماری قادر به از بین بردن مولفه های سرطان زا هنگام پخت گوشت قرمز است.

بر اساس این گزارش، مصرف رزماری با گوشت قرمز مخصوصا همبرگرها خاصیت ضد سرطان داشته و تركیبات سرطان زای گوشت را كه به هنگام پخت نیز وجود دارد از بین می برد.

این گزارش می افزاید، محققان با بررسی تاثیر رزماری در كاهش سرطان زا بودن گوشت قرمز اعلام كردند، گوشت منبع اصلی آمینه هیتروسایكلیك از تركیبات "كارسینوژنیك" موسوم به HCAS بوده، ‌حضور HCAS كه ماده بالقوه در گوشت است، عامل اصلی ایجاد سرطان است.

طبق این گزارش، رزماری از تشكیل HCAS در بدن جلوگیری می‌كند و به این ترتیب احتمال سرطان كاهش می یابد.

همچنین، محققان با بررسی این روند در عده‌ای از افراد متوجه شدند، مصرف گوشت قرمز به همراه رزماری میزان HCAS ناشی از گوشت قرمز را از 30 درصد به 100 درصد كاهش می دهد.

بنابراین گزارش، تمام چاشنی ها و ادویه ها با گوشت قرمز تا حدودی میزان HCAS را كاهش می دهد كه در این میان رزماری نهایت كاهش میزان HCAS را دارا است.

این گزارش می افزاید، رزماری شامل تركیبات فنولیك از قبیل اسید رز مارینیك، اسید كارنوسول و اسید كارنوسیك است و با این تركیبات پیش از تشكیل HCAS در شرایط گرم بدن و یا هنگام پخت گوشت، آن را از بین می برند.

بر اساس این گزارش، رزماری جز خانواده گیاهان و ادویه هایی از قبیل ریحان، نعناع، سلوی (مریم گلی)، گلپر، آویشن و مرزن جوش بوده كه همگی غنی از آنتی اكسیدان ها است.


طراحی وب سایتفروشگاه اینترنتیطراحی فروشگاه اینترنتیسیستم مدیریت تعمیر و نگهداریسامانه تعمیر و نگهداری PM سامانه جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم جمع آوری شناسنامه کامپیوتر سیستم مدیریت کلان IT طراحی وب سایت آزانس املاک وب سایت مشاورین املاک طراحی پورتال سازمانی سامانه تجمیع پاساژ آنلاین پاساژ مجازی



جدیدترین اخبار

نام : *

پیغام : *

 
سیستم تعمیر و نگهداری بهبود - PM