صفحه اصلی

آرشیو مقاله ها

آرشیو اخبار

همکاری با ما

تماس با ما
 
عنوان خبر
 
  
 
سامانه جمع آوری خودکار تجهیزات IT
افرنگ نیوز مجله زندگی
هر روز صبح جدیدترین اخبار در افرنگ نیوز کلیک کنید ...
6 حرکت کششي براي خواب راحت
دسترسي بيماران هموفيلي به دارو در مرز بحران
چرا بي‌خوابي به سراغ ما مي‌آيد؟
افزايش ابتلا به بيماري هاي قلبي با مصرف بيش از حد فسفر
بيماران فِيک در حوزه اعتياد / "يقه‌سفيدهايي" که از بازار سياه متادون مي‌خرند
ورود کودکان کار به کشور با ويزاي زيارتي
اختلالي که باعث مي‌شود رنگتان زرد شود
رويش جوانه‌هاي اميد براي بيماران سرطاني
پاي مافياي دارو روي قلب سلامت
10 نکته براي داشتن موهايي سالم و خوش‌حالت در تابستان
خفگي «دز» زير انبوه فاضلاب
استرس واقعا نمک زندگي است
واگذاري داروخانه در دفاتر اسناد رسمي به افراد غير ممنوع است
درمان نقرس با چند راهکار ساده
موج حرکت کارگران ايراني به سمت کردستان عراق
7 اتفاق ناشي از غفلت شستن دست‌ها
خطرناک ترين عفونت هاي مراکز تفريحي و گردشگري
علائم اوليه ابتلا به آلزايمر چيست؟
قوانين کلي درمورد نحوه رفتار با خانواده همسر!
طب سنتي چه راهکاري براي "سنگ کيسه صفرا" و تسکين درد آن دارد؟
A.A.B/ EFFECT OF EPHEDRINE ON CARCASS CHARACTERISTICS OF FAT-TAILED SHEEP
تعداد بازدید : 502
 
 

متن زير چكيده مي باشد، براي دريافت متن كامل مقاله بر روي فايل مقاله كليك كنيد

 
Abstract – The effect of daily oral administration of ephedrine (0، 1، 2، 4 or 8 mg kg-1 W0.75) on carcass characteristics of forty-four 2 yr old crossbred (Mehraban x Ghezel) fat-tailed ewes was studied. The ewes were fed a fattening ration، and received ephedrine by using a drenching gun for either 50 or 70 days. There was a significant interaction (P<0.05) between the dose and duration of the ephedrine treatment for crude protein and ether extract (crude fat) of the carcass meat (dry matter basis)، leg meat and Longissimus dorsi area at the 12th rib. On day 70، ephedrine at a dose of 8 mg kg-1 W 0.75، resulted in an increase of 21.5% in crude protein، and a decrease of 16% in ether extract contents of the carcass meat (dry matter basis) as compared with the control group (P<0.05). After 70 days، all doses of ephedrine significantly increased the cross sectional area of the Longissimus dorsi muscle، as compared with the control ewes. The weight of leg meat as a percentage of slaughter weight was significantly increased on day 70 at 8 mg kg-1 W0.75. The data showed that ephedrine increased the protein، and decreased the fat content of the meat in crossbred fat-tailed ewe; a daily oral dose of 8 mg kg-1 W 0.75، administered for 70 days، was effective in changing carcass chemical composition

 
نویسنده: M. J. ZAMIRI AND A. KARIMI
مترجم :
منبع : IRANIAN JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY TRANSACTION A- SCIENCE - Volume 29، Number A1، winter 2005
تاریخ : winter 2005
مطالب مرتبط
 
 A.C.D/ انسفالوپاتي هاي اسفنجي شکل قابل انتقال (Transmissible spongiform encephalopathies)
 A.A.B/ پرسش و جواب دامپزشكان: در مورد دخالت هيپرويتامينوز E در ايجاد سنگ هاي ادراري و نقرس احشايي
 A.A.B/ راهكارهاي مفيد براي بهبود باروري در گله هاي گاو شيري
 A.A.B/ آزمون هاي تشخيص و حرفه دامپزشكي
 A.A.B/ تحقيقات جديد در دامپزشكي
 
نظرات
 
نام : شهر :
   
 
 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرا ارتباط می باشد