صفحه اصلی

آرشیو مقاله ها

آرشیو اخبار

همکاری با ما

تماس با ما
 
عنوان خبر
 
  
 
سامانه جمع آوری خودکار تجهیزات IT
افرنگ نیوز مجله زندگی
هر روز صبح جدیدترین اخبار در افرنگ نیوز کلیک کنید ...
ويتامين d به مقابله با بيماري هاي التهابي کمک نمي کند
درمان "ناباروري" چقدر هزينه دارد؟
آسمان پايتخت تا پايان هفته خاکستري است
با اين خوردني‌ها کليه هايتان را پاکسازي کنيد
عوارض مصرف خودسرانه آنتي‌بيوتيک‌ها
معرفي چند ماسک خانگي براي موهاي وز و خشک
پسوريازيس نبايد با اگزما اشتباه گرفته شود
8 نکته از شرايط نامناسب بيماران «اي‌بي»
توجه به علايم سکته مغزي، راه نجات جان بيمار
رابطه زينک(روي) و افزايش سن!
غذاهايي که سرماخوردگي‌تان را بدتر مي‌کنند
زندگي هميشگي با ويروس تبخال تناسلي
ازدواج دختران زير 18، 42 درصد افزايش يافته !
چطور آکنه‌ها را از روي کمر محو کنيم؟
ويتامين کليدي رشد بچه ها
تغذيه، کليد کنترل اوتيسم
11 غذا براي خلاص شدن از درد زانو
وضعيت بيماران «اي‌بي» بعد از اعمال تحريم‌هاي دارويي
افزايش 7/5درصدي مرگ کارگران
وزير بهداشت: نيامدم جيب پزشکان لوکس‌نشين را پُر کنم
A.A.B/ بهينه سازى توليد شربت اينورت به روش اسيدى
تعداد بازدید : 617
 
 

متن زير چكيده مي باشد، براي دريافت متن كامل مقاله بر روي فايل مقاله كليك كنيد


 در اين تحقيق براى بهينه كردن توليد شربت اينورت از شكر، از سه نوع اسيد شامل اسيد سيتريك، كلريدريك و تارتاريك (هر يك در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتى گراد) استفاد. شد. خصوصيات شربت هاى حاصل از اجراى روشهاى مختلف با يكديگر مقايسه و يك روش استاندارد و بهينه براى توليد آن ارايه شد. بهترين نوع شربت اينورت با استفاد. از 8./. درصد اسيد كلريدريك در دماى 80 درجه سانتى گراد و زمان يك ساعت حاصل شد.

 
نویسنده: مينا ميرى قلعه نويى ،محسن برزگر ،محمدعلى سحرى
مترجم :
منبع : نشريه الکترونيکي مجله كشاورزي – جلد 5 – شماره 1 – فروردين 1382
تاریخ : فروردين 1382
مطالب مرتبط
 
 چرا گندم پرطرفدارترين گياه جهان است؟
 آسيب شناسي شيوه هاي توليد و كيفيت نان
 اثرات مضر جوش شيرين در پخت نان
 نان در اســــــــــــــــــلام
 A.A.B/ تشكيل بيوفيلم در طي توليد، عمل آوري و بسته بندي فرآورده هاي گوشتي
 
نظرات
 
نام : شهر :
   
 
 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرا ارتباط می باشد