صفحه اصلی

آرشیو مقاله ها

آرشیو اخبار

همکاری با ما

تماس با ما
 
عنوان خبر
 
  
 
سامانه جمع آوری خودکار تجهیزات IT
افرنگ نیوز مجله زندگی
هر روز صبح جدیدترین اخبار در افرنگ نیوز کلیک کنید ...
روزگار غريب قربانيان کوچک چهارراه‌ها
افزايش کرايه خانه 14 درصد از افزايش دستمزد جلو زده است!
چند توصيه براي مراقبت از کليه‌ها
تاثيرات واهي کفش‌هاي طبي
استان‌هاي رکورددار سالک/ علت ابتلا به اين بيماري
820 ميليون گرسنه در جهان
تست‌هاي آزمايشگاهي قلب مديريت تيم درمان سرطان
36 درصد ايراني‌ها خود درماني مي‌کنند
يک ميليارد يورو ارز دولتي گم شده است
بهترين درمان براي زماني‌که خون‌ دماغ مي‌شويم
حجله‌اي براي عروس‌هاي کوچک
نياز نوزادهاي نارس به مراقبت‌هاي کانگورويي!
خوراکي‌هايي که کليد سرطان را غيرفعال مي کنند
پازل گمشده طرح تحول سلامت
رنج سيل و وعده‌هاي ماسيده مسئولان!
نگهداري از حيوانات خانگي موجب بهبود سلامت رواني مي شود
8 ژن عامل بي اشتهايي
سوءاستفاده جنسي از کودکان/ سالانه بيش از 10 هزار دختر براي فحشا به تايلند مي روند
قتل‌عام با برق؛ سرنوشت ماهي‌ها از جنوب تا شمال
پنج گام سالم براي سم زدايي مثانه!
A.A.B/ بهينه سازى توليد شربت اينورت به روش اسيدى
تعداد بازدید : 606
 
 

متن زير چكيده مي باشد، براي دريافت متن كامل مقاله بر روي فايل مقاله كليك كنيد


 در اين تحقيق براى بهينه كردن توليد شربت اينورت از شكر، از سه نوع اسيد شامل اسيد سيتريك، كلريدريك و تارتاريك (هر يك در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتى گراد) استفاد. شد. خصوصيات شربت هاى حاصل از اجراى روشهاى مختلف با يكديگر مقايسه و يك روش استاندارد و بهينه براى توليد آن ارايه شد. بهترين نوع شربت اينورت با استفاد. از 8./. درصد اسيد كلريدريك در دماى 80 درجه سانتى گراد و زمان يك ساعت حاصل شد.

 
نویسنده: مينا ميرى قلعه نويى ،محسن برزگر ،محمدعلى سحرى
مترجم :
منبع : نشريه الکترونيکي مجله كشاورزي – جلد 5 – شماره 1 – فروردين 1382
تاریخ : فروردين 1382
مطالب مرتبط
 
 چرا گندم پرطرفدارترين گياه جهان است؟
 آسيب شناسي شيوه هاي توليد و كيفيت نان
 اثرات مضر جوش شيرين در پخت نان
 نان در اســــــــــــــــــلام
 A.A.B/ تشكيل بيوفيلم در طي توليد، عمل آوري و بسته بندي فرآورده هاي گوشتي
 
نظرات
 
نام : شهر :
   
 
 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرا ارتباط می باشد